Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu part del suc i dissoleu-hi el sucre. Incorporeu-hi la gelatina hidratada escorreguda i remeneu-ho fins que es fongui bé. Barregeu-ho amb la resta del suc de taronja. Aboqueu-ho-ho dins un recipient i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  2. Munteu la gelatina amb les varetes de la Kitchen Aid, fins que quedi ben esponjós. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona. Col·loqueu la base de pa de pessic a la part superior i reserveu-ho al congelador.
  3. Desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera per tal que estigui descongelat al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: