Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu les pomes, talleu-les per la meitat, traieu-los el cor i poseu-les en una safata de forn amb la mantega tallada a daus i el sucre morè. Coeu-ho al forn a 160 ºC uns 45 min, fins que siguin toves. Reserveu-ho.
  2. Coeu en una paella els camagrocs. Afegiu-hi el suc de les pomes, la mel i el vi. Coeu-ho uns 2 min i reserveu-ho.
  3. Munteu uns farcellets amb la pasta brick, les pomes i els camagrocs ben escorreguts. Coeu-ho al forn a 180 ºC uns 10 min, fins que es daurin.
  4. Serviu-ho calent acompanyat, opcionalment, d’un gelat cremós d’avellanes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 nov

Taller 'Un sopar per a cada dia'

El dilluns 12 de novembre gaudeix d'aquest taller a càrrec de Rosa Maria Garcia. El sopar és l’últim...

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto