Consells de cuina La Vanguardia

Aquest ha estat el destí de les ametlles que vam collir a Mas de Barberans al tros del Pep i la Clara. L'Eva ens va convidar a sopar a casa seva, ja que teníem moltes coses per celebrar: el pis nou, el viatge a l’Equador que farà aquests dies, el dinar de Nadal que no podrem passar junts… També havien de venir el Pep i la Clara i vaig pensar que els faria il·lusió tastar les ametlles que vam collir al seu tros. I com que per Nadal les figuretes de massapà són tan tradicionals… doncs dit i fet: massapà casolà amb ametlles de casa el Pep i la Clara!
Llàstima que a l’últim moment l’Eva va agafar angines i va anul·lar el sopar…

Preparació

  1. Barregeu les amtelles, el sucre i la clara d’ou. Deixeu-ho reposar 12 h a la nevera.
  2. Formeu les figuretes de massapà (jo ho vaig fer amb un motlle de galetes), poseu-les a la plata del forn (coberta amb paper de forn perquè no s’enganxin) i pinteu-les amb el rovell.
  3. Gratineu les figuretes fins que siguin daurades, uns 5 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto