Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al flam: coeu la carbassa partida per la meitat 45 min a 190 ºC. Peleu-la i traieu-ne les llavors. Peseu-ne 200 g.
  2. Tritureu amb el túrmix la carbassa calenta i la xocolata blanca. Incorporeu-hi la resta d’ingredients i tritureu-los amb el túrmix.
  3. Repartiu la barreja dins de motlles de flams i coeu-ho 45 min a 140 ºC al bany maria.
  4. Per al crumble d'ametlla: barregeu el sucre, la farina i l’ametlla. Incorporeu-hi la mantega tallada a dauets. Barregeu-ho amb les mans pessigant la massa.
  5. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn. Coeu-la a 180 ºC fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermèticament.
  6. Serviu el flam acompanyat del crumble i una quenelle de gelat.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto