Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al flam: coeu la carbassa partida per la meitat 45 min a 190 ºC. Peleu-la i traieu-ne les llavors. Peseu-ne 200 g.
  2. Tritureu amb el túrmix la carbassa calenta i la xocolata blanca. Incorporeu-hi la resta d’ingredients i tritureu-los amb el túrmix.
  3. Repartiu la barreja dins de motlles de flams i coeu-ho 45 min a 140 ºC al bany maria.
  4. Per al crumble d'ametlla: barregeu el sucre, la farina i l’ametlla. Incorporeu-hi la mantega tallada a dauets. Barregeu-ho amb les mans pessigant la massa.
  5. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn. Coeu-la a 180 ºC fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermèticament.
  6. Serviu el flam acompanyat del crumble i una quenelle de gelat.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

15 mai

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada 249

BOJOS PER LES TRUITES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodie' de debò
  • Rafel Muria

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto