Consells de cuina La Vanguardia

Pel sopar d’avui em feia mandra preparar postres i pensava fer servir sobralles del congelador… Però després he sabut que també vindria el meu germà petit i he pensat que l’ocasió mereixia treure’m la mandra de sobre. L’únic inconvenient és que he hagut d’improvisar amb els ingredients que tenia per casa.

El flam de torró de Xixona ja és tot un clàssic, però aquesta vegada li he volgut donar un toc diferent afegint-hi un rajolí d’amaretto. Com que aquest licor té molt gust d’ametlla, m’ha semblat que quedaria molt bé amb el gust d’ametlla propi del torró de Xixona.

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients (excepte el caramel líquid).
  2. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i coeu-ho al bany aaria al forn a 190 ºC durant 1 h (amb el forn preescalfat). Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.
  3. Decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet amb una mica de nata muntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto