Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Talleu la mantega freda a daus i treballeu-la a l'amassadora, amb la pala, amb els sucres, fins a blanquejar la mescla. Afegiu-hi el mig ou i treballeu-ho fins a incorporar-lo a la mescla.
  2. Afegiu-hi la resta d'ingredients i treballeu la massa només fins a obtenir una barreja homogènia.
  3. Estireu-la entre dos papers sulfurats, per aconseguir una làmina regular i fina.
  4. Amb un tallapastes o amb una plantilla, aneu creant les formes desitjades i congeleu-les. Poseu-hi paper sulfurat entremig, perquè no s’enganxin.
  5. Pinteu-les amb una mica d'ou, encara congelades, i escampeu-hi la barreja de llavors per sobre. Poseu-les al forn en una safata amb paper sulfurat.
  6. Per aconseguir formes no només planes, poseu sota les fulles motlles d’inox folrats amb paper sulfurat per aconseguir formes amb diferents volums. Feu-les coure al forn a 150 ºC, 15 min (controleu que estiguin ben cuites i rosses). Deixeu-les refredar i reserveu-les en capses hermètiques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto