Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu la mantega amb el sucre fins a obtenir una crema. Afegiu-hi els ous i els rovells. Incorporeu-hi el coco ratllat. Deixeu-ho reposar a la nevera fins que agafi consistència.
  2. Formeu boletes, aplaneu-les una mica i distribuïu-les en una safata de forn. Coeu-les uns 12 min a 180 ºC. Deixeu-les refredar sobre una reixeta i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: