Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques bateu les clares amb la meitat del sucre tamisat.
  2. Aneu-hi incorporant la resta del sucre, a poc a poc, fins a tenir la textura desitjada.
  3. És fàcil, però com que una imatge val més que mil paraules, us deixo un enllaç al tutorial on s’explica el procés a la perfecció: glaça reial.
  4. Amb la glaça de delinear, marqueu el contorn de la galeta. Ompliu tota la superfície de la galeta amb la glaça de farcir. Deixeu-la assecar.
  5. Amb la glaça negra feu el dibuix de la superfície.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: