Troba la teva recepta

Fa dies buscava la recepta d’unes florentines de taronja i vaig voler provar aquesta recepta que em van passar fa temps. El resultat no eren les florentines que jo esperava, però van resultar unes galetes igualment delicioses.

Em van dir que aquesta recepta és original de l’Hôtel de Crillon de París. Això sol ja prometia… A més, era tan diferent de les receptes de florentina que conec que vaig decidir provar-la. A nivell de ‘mise en place’ és ideal, ja que la massa aguanta molt de temps a la nevera i s’enforna la justa pel servei. A mi, com a florentina no m’ha convençut, ja que no m’ha quedat el crocant que buscava. Però igualment és una galeta deliciosa, cruixent i amb un gust de taronja deliciós. La recomano!

Preparació

  1. Escalfeu la nata, el sucre, la glucosa i la mel per tal que es dissolgui bé el sucre.
  2. Afegiu-hi la taronja, els fruits secs i la farina.
  3. Reserveu la massa a la nevera.
  4. Amb el darrere d’una cullera, esteneu porcions molt fines de la massa sobre la safata de forn.
  5. Coeu-ho a 200 ºC uns 10 min, fins que siguin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto