Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó, coeu a foc lent el rom amb el sucre, i deixeu que el rom flamegi fins que es consumeixi l’alcohol.
  2. Afegiu-hi les fulles de gelatina, hidratades en aigua freda, i deixeu que es refredi en un recipient quadrat, fins que la gelatina se solidifiqui.
  3. Talleu la pinya i el meló en cubs molt petits i reserveu-los.
  4. Als gots de presentació, serviu una culleradeta de confitura de gessamí.
  5. A sobre, col·loqueu-hi la fruita trossejada i culmineu-ho amb la gelatina de rom tallada en cubs petits.

Més receptes amb Fruita

Ànec amb taronja

Ànec amb taronja

Per Jaume Saumell

Pastís de maduixots

Pastís de maduixots

Per Jaume Saumell

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto