Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients amb el túrmix. Coleu la crema amb un colador fi per tal de treure les fibres del mango. Aboqueu-ho a un tàper i reserveu-ho al congelador. Traieu-ho del congelador uns 10 min abans de servir-ho.
  2. Un bon truc per als que tingueu Thermomix consisteix a congelar la crema en glaçoneres i, un cop congelat, tritureu els glaçons amb el robot. Després aboqueu-ho tot a un tàper i un altre cop al congelador. D’aquesta manera es trenquen els cristalls i s’aconsegueix la textura cremosa típica d’un gelat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: