Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al gel de mojito: bateu amb el túrmix tots els ingredients. Repartiu-ho dins els gotets de servir i congelar.
  2. Per a la mousse de xocolata: hidrateu la gelatina en aigua freda. Bulliu la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda. Aboqueu la llet calenta sobre la xocolata una mica fosa, emulsionant-ho bé. Deixeu-ho refredar una mica i a 35 ºC incorporeu-hi la nata semimuntada.
  3. Poseu la mousse dins una mànega de pastisseria i repartiu-ne una capa dins els gotets, sobre el gel de mojito. Reserveu-ho a la nevera unes hores (o congeleu-ho).
  4. Muntatge: en el moment de servir-ho, talleu uns daus de pa de pessic de cacau i repartiu-los sobre les copes. Decoreu-ho amb una fulla de menta i serviu-ho.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: