Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per al gel de mojito: bateu amb el túrmix tots els ingredients. Repartiu-ho dins els gotets de servir i congelar.
  2. Per a la mousse de xocolata: hidrateu la gelatina en aigua freda. Bulliu la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda. Aboqueu la llet calenta sobre la xocolata una mica fosa, emulsionant-ho bé. Deixeu-ho refredar una mica i a 35 ºC incorporeu-hi la nata semimuntada.
  3. Poseu la mousse dins una mànega de pastisseria i repartiu-ne una capa dins els gotets, sobre el gel de mojito. Reserveu-ho a la nevera unes hores (o congeleu-ho).
  4. Muntatge: en el moment de servir-ho, talleu uns daus de pa de pessic de cacau i repartiu-los sobre les copes. Decoreu-ho amb una fulla de menta i serviu-ho.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 259

BOJOS PELS ARROSSOS SECS!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Josep Moreno

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto