Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al gel de mojito: bateu amb el túrmix tots els ingredients. Repartiu-ho dins els gotets de servir i congelar.
  2. Per a la mousse de xocolata: hidrateu la gelatina en aigua freda. Bulliu la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda. Aboqueu la llet calenta sobre la xocolata una mica fosa, emulsionant-ho bé. Deixeu-ho refredar una mica i a 35 ºC incorporeu-hi la nata semimuntada.
  3. Poseu la mousse dins una mànega de pastisseria i repartiu-ne una capa dins els gotets, sobre el gel de mojito. Reserveu-ho a la nevera unes hores (o congeleu-ho).
  4. Muntatge: en el moment de servir-ho, talleu uns daus de pa de pessic de cacau i repartiu-los sobre les copes. Decoreu-ho amb una fulla de menta i serviu-ho.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto