Troba la teva recepta

Ja fa uns dies em van convidar a un whorkshop a la Pastisseria Mas de Barcelona. En Joan Mas fill, la segona generació al capdavant del negoci, ens va ensenyar a fer aquest got de mojito tan vistós. La Pastisseria Mas, oberta des de 1969, té una gran trajectòria i avui dia compta amb tres botigues. El relleu l’ha agafat en Joan fill, que, sense oblidar la vessant tradicional que els caracteritza, ha sabut innovar amb nous productes moderns i creatius.

Després de tres hores de taller, durant les quals també vam fer una trufa bombó, amb una base sablé d’ametlla, una ganache i un glacejat negre, vam marxar cap a casa amb una mostra del que havíem fet. A casa tot va tenir molt èxit, sobretot aquest gotet de mojito, que tenia el punt just de rom, llima i menta i que combinava molt bé amb la mousse de xocolata.

Estic molt agraïda a tot l’equip de Pastisseria Mas per convidar-nos al taller, obrir-nos les portes del seu obrador i fer-nos sentir com si fóssim a casa nostra. Vam passar una tarda molt entretinguda i en vam aprendre molt.

Preparació

  1. Per al gel de mojito: bateu amb el túrmix tots els ingredients. Repartiu-ho dins els gotets de servir i congelar.
  2. Per a la mousse de xocolata: hidrateu la gelatina en aigua freda. Bulliu la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda. Aboqueu la llet calenta sobre la xocolata una mica fosa, emulsionant-ho bé. Deixeu-ho refredar una mica i a 35 ºC incorporeu-hi la nata semimuntada.
  3. Poseu la mousse dins una mànega de pastisseria i repartiu-ne una capa dins els gotets, sobre el gel de mojito. Reserveu-ho a la nevera unes hores (o congeleu-ho).
  4. Muntatge: en el moment de servir-ho, talleu uns daus de pa de pessic de cacau i repartiu-los sobre les copes. Decoreu-ho amb una fulla de menta i serviu-ho.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto