Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al coulis de mango: prepareu un almívar amb l’aigua i el sucre a foc suau durant uns 2-3 min. Retireu-ho del foc i reserveu-ho. Encara en calent, incorporeu-hi les fulles de gelatina prèviament hidratades. Talleu el mango a bocins i afegiu-hi l’almívar. Tritureu-ho i repartiu-ho en els gotets. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  2. Per a la crema de coco: dissoleu la Maizena en una mica de llet de coco freda.
  3. Incorporeu-ho amb la resta de llet de coco a una cassola a foc mitjà. Remeneu-ho constantment fins que s’espesseixi. Aboqueu-ho en un vol, filmeu-ho a pell i deixeu-ho refredar. Un cop fred, repartiu-ho en els gotets formant una segona capa.
  4. Per al lemon curd: poseu una cassola al bany maria amb tots els ingredients. Deixeu-ho coure remenant-ho constantment fins que espesseixi. Incorporeu-ho als gotets fent la tercera capa. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto