Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per a la mousse: poseu en remull la gelatina en aigua freda. Separeu els rovells de les clares. Escalfeu la llet fins que bulli. Aboqueu-la sobre els rovells remenant-ho contínuament amb unes varetes. Incorporeu-hi la gelatina escorreguda i remeneu-ho bé fins que es dissolgui. Afegiu-hi el torró ratllat i barregeu-ho bé.
  2. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les suaument.
  3. Repartiu la mousse dins els gotets de servir. Reserveu-ho a la nevera unes 2 h.
  4. Per al bombó: foneu la xocolata. Repartiu cullerades de xocolata sobre un paper de forn. Repartiu-hi un grapat de fruits secs per sobre. Reserveu-ho a la nevera per tal que qualli la xocolata.
  5. Muntatge: sobre la mousse de torró ja quallada repartiu una capa de iogurt grec. Col·loqueu un bombó de músic a sobre de cada gotet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto