Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cremós de torró de crema: tritureu amb el túrmix el torró i la llet. Repartiu-ho dins els gotets de servir i reserveu-ho a la nevera.
  2. Per a la mousse de xocolata: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Incorporeu-hi el sucre.
  3. Foneu la xocolata. Barregeu la xocolata amb la llet i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la barreja anterior. Repartiu la mousse sobre la capa de torró.
  5. Per a l'escuma de caramel: poseu un cassó al foc amb el sucre i feu un caramel daurat. Incorporeu-hi amb compte la nata calenta i manteniu-ho a foc suau fins que es dissolgui tot el caramel. Coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  6. Ompliu el sifó. Poseu-hi una càrrega de gas i reserveu-ho a la nevera. Just al moment de servir-ho, afegiu-hi la tercera capa d’escuma de caramel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: