Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse de torró i mascarpone: remulleu la gelatina en aigua freda i dissoleu-la en la llet calenta.
  2. Foneu la xocolata al microones i barregeu-la amb la llet. Afegiu-hi el mascarpone i el torró ratllat i barregeu-ho bé.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior.
  4. Per al crumble de sèsam negre: barregeu el sucre, la farina i el sèsam. Incorporeu-hi la mantega tallada a dauets. Barregeu-ho amb les mans pessigant la massa. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn.
  5. Coeu-la a 180 ºC, fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermèticament.
  6. Muntatge: repartiu una base de melmelada de taronja dins de cada gotet. A sobre, repartiu una capa de mousse de torró i deixeu-ho quallar a la nevera. Just al moment de servir-ho, repartiu-hi una tercera capa de crumble.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: