Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse de torró i mascarpone: remulleu la gelatina en aigua freda i dissoleu-la en la llet calenta.
  2. Foneu la xocolata al microones i barregeu-la amb la llet. Afegiu-hi el mascarpone i el torró ratllat i barregeu-ho bé.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior.
  4. Per al crumble de sèsam negre: barregeu el sucre, la farina i el sèsam. Incorporeu-hi la mantega tallada a dauets. Barregeu-ho amb les mans pessigant la massa. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn.
  5. Coeu-la a 180 ºC, fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermèticament.
  6. Muntatge: repartiu una base de melmelada de taronja dins de cada gotet. A sobre, repartiu una capa de mousse de torró i deixeu-ho quallar a la nevera. Just al moment de servir-ho, repartiu-hi una tercera capa de crumble.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 oct

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

24 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

03 oct - 15 nov

Cordevi 2020

Del 3 d'octubre al 15 de novembre, l’ajuntament de Tremp organitza CORDEVI, el festival gastronòmic...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto