Consells de cuina La Vanguardia

Aquest gotet porta una mousse de torró del tou, però es tracta d'una mousse molt làctica. Val la pena tastar-la, us sorprendrà!

Preparació

  1. Per a la mousse de torró i mascarpone: remulleu la gelatina en aigua freda i dissoleu-la en la llet calenta.
  2. Foneu la xocolata al microones i barregeu-la amb la llet. Afegiu-hi el mascarpone i el torró ratllat i barregeu-ho bé.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior.
  4. Per al crumble de sèsam negre: barregeu el sucre, la farina i el sèsam. Incorporeu-hi la mantega tallada a dauets. Barregeu-ho amb les mans pessigant la massa. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn.
  5. Coeu-la a 180 ºC, fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermèticament.
  6. Muntatge: repartiu una base de melmelada de taronja dins de cada gotet. A sobre, repartiu una capa de mousse de torró i deixeu-ho quallar a la nevera. Just al moment de servir-ho, repartiu-hi una tercera capa de crumble.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto