Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina, el sucre, la sal i les espècies en un bol. Incorporeu-hi el llevat dissolt en la llet, a temperatura ambient. Incorporeu-hi l’ou i la pela de llimona. Amasseu la massa fins que estigui llisa i brillant.
  2. Incorporeu-hi la mantega pomada, a trossos i a poc a poc. Continueu treballant la massa fins que estigui estructurada i homogènia. Afegiu-hi les panses i la taronja confitada.
  3. Deixeu fermentar la massa dins d’un bol, tapada, fins que dobli el volum, a temperatura ambient.
  4. Dividiu la massa en dotze parts. Escampeu una mica d’oli sobre la taula de treball i formeu una bola amb cada part. Poseu les boles en una safata de forn en files de quatre per tres, separades un dit entre elles. Quan fermentin, les boles han de quedar totes unides. Deixeu-les fermentar 1 h.
  5. Per al topping: barregeu la farina i l’aigua. Amb una mànega pastissera, aneu-ho posant sobre les boles fermentades, formant una creu a la superfície de cadascuna.
  6. Enforneu les boles a 210 oC, 15 min o fins que estiguin daurades.
  7. Escalfeu lleugerament la mel i, amb un pinzell, pinteu-hi les boles perquè agafin brillantor.
  8. Serviu els panets oberts per la meitat, torrats i untats amb mantega i melmelada al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto