Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina, el sucre, la sal i les espècies en un bol. Incorporeu-hi el llevat dissolt en la llet, a temperatura ambient. Incorporeu-hi l’ou i la pela de llimona. Amasseu la massa fins que estigui llisa i brillant.
  2. Incorporeu-hi la mantega pomada, a trossos i a poc a poc. Continueu treballant la massa fins que estigui estructurada i homogènia. Afegiu-hi les panses i la taronja confitada.
  3. Deixeu fermentar la massa dins d’un bol, tapada, fins que dobli el volum, a temperatura ambient.
  4. Dividiu la massa en dotze parts. Escampeu una mica d’oli sobre la taula de treball i formeu una bola amb cada part. Poseu les boles en una safata de forn en files de quatre per tres, separades un dit entre elles. Quan fermentin, les boles han de quedar totes unides. Deixeu-les fermentar 1 h.
  5. Per al topping: barregeu la farina i l’aigua. Amb una mànega pastissera, aneu-ho posant sobre les boles fermentades, formant una creu a la superfície de cadascuna.
  6. Enforneu les boles a 210 oC, 15 min o fins que estiguin daurades.
  7. Escalfeu lleugerament la mel i, amb un pinzell, pinteu-hi les boles perquè agafin brillantor.
  8. Serviu els panets oberts per la meitat, torrats i untats amb mantega i melmelada al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: