Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu els nabius i les maduixes, petitones, i poseu-ho al fons de les glaçoneres.
  2. Espremeu les taronges i poseu-ne el suc en una olla. Escalfeu-lo una mica, sense que bulli, i afegiu-hi una cullerada de mel per cada 100 ml (si la fruita és molt madura i dolça, es pot prescindir de la mel o afegir-n’hi menys). Vigileu que la mel no bulli.
  3. Afegiu-hi l’agar-agar, dissolt en un xic d’aigua freda. Remeneu-ho i deixeu-ho bullir 2 min, fins que la pols es dissolgui. Afegiu-hi el líquid a les glaçoneres i deixeu-ho refredar, a temperatura ambient, i després a la nevera. Uns 30 min a la nevera són suficients, si s’han fet servir les glaçoneres.
  4. Les llaminadures es poden menjar tal qual o arrebossar-les amb sucre i maduixes liofilitzades polvoritzades (boníssimes). 

Aquesta recepta va guanyar l'edició 2012 del Concurs de Receptes Bonpreu-Esclat. Presenta-hi la teva i aquest any guanya tu!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto