Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els nabius i les maduixes, petitones, i poseu-ho al fons de les glaçoneres.
  2. Espremeu les taronges i poseu-ne el suc en una olla. Escalfeu-lo una mica, sense que bulli, i afegiu-hi una cullerada de mel per cada 100 ml (si la fruita és molt madura i dolça, es pot prescindir de la mel o afegir-n’hi menys). Vigileu que la mel no bulli.
  3. Afegiu-hi l’agar-agar, dissolt en un xic d’aigua freda. Remeneu-ho i deixeu-ho bullir 2 min, fins que la pols es dissolgui. Afegiu-hi el líquid a les glaçoneres i deixeu-ho refredar, a temperatura ambient, i després a la nevera. Uns 30 min a la nevera són suficients, si s’han fet servir les glaçoneres.
  4. Les llaminadures es poden menjar tal qual o arrebossar-les amb sucre i maduixes liofilitzades polvoritzades (boníssimes). 

Aquesta recepta va guanyar l'edició 2012 del Concurs de Receptes Bonpreu-Esclat. Presenta-hi la teva i aquest any guanya tu!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: