Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per al farcit:

1. En un bol apte per al microones, barregeu la mantega fosa, els rovells i l’ou, el sucre i la pasta de gerds.
2. Poseu-ho al microones a màxima potència durant 30 s. Traieu el bol i barregeu-ho una mica amb ajuda d’un enganyamarits (batedor de clares). Repetiu aquest procés 4 o 5 vegades fins que la crema s’espesseixi. Un cop estigui al punt, tapeu-la amb paper film i guardeu-la a la nevera fins que estigui ben freda.

Per als macarons:

1. Piqueu amb un processador d’aliments l’ametlla mòlta i el sucre de llustre durant 2 min. Tamiseu la barreja i reserveu-la.
2. Munteu les clares. Quan comencin a escumar, afegiu-hi els 50 g de sucre a poc a poc i el colorant i continueu-ho batent fins a obtenir una merenga que faci pics. (Ha de quedar dur.)
3. Incorporeu-hi la la barreja de sucre de llustre i ametlla mòlta i aneu-ho barrejant fent moviments envoltants amb ajuda d’una espàtula. Heu d'obtenir una crema no gaire líquida. Aquest és un punt vital, perquè la crema no ha de ser ni massa dura (els macarons no quedarien llisos) ni massa líquida (els macarons s’expandirien massa). Només amb experiència li sabreu trobar el punt!
4. Poseu una plantilla on haureu fet uns cercles d’uns 3 cm de diàmetre sota un paper d’enfornar i amb l'ajuda d’una mànega de pastisseria i una broc de 6 mm feu uns cercles de massa. Deixeu-los reposar 1 h.
5. Enforneu-los 10 min a 150 ºC, calor a dalt i a baix, amb el forn prèviament escalfat.
6. Deixeu-los refredar i farciu-los amb la crema de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto