Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’escuma: escalfeu part de la infusió i dissoleu-hi la gelatina hidratada i el sucre. Barregeu-ho amb la resta, incorporeu-hi la xantana i apliqueu-hi el túrmix.
  2. Deixeu-ho quallar a la nevera. Un cop quallat, torneu-hi a passar el túrmix i ompliu el sifó. Poseu-hi dues càrregues de gas i reserveu-ho a la nevera.
  3. Per a la crema: barregeu el mascarpone i la melmelada.
  4. Muntatge: repartiu la crema de mascarpone al fons de cada copa. A sobre, disposeu-hi les maduixes netes i tallades. Al moment de servir-ho, poseu l’escuma d’hibisc a sobre de les maduixes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: