Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu el sucre en una paella a foc molt lent. Quan comenci a agafar color poseu-hi els maduixots ja nets, remeneu-los amb cura, tireu-hi uns quants tombs de pebre del molí i, tot seguit, licor per flamejar-los.
  2. A continuació afegiu-hi el suc de taronja i deixeu-lo reduir fins que comenci a tenir consistència de salsa. Poseu els maduixots als plats i repartiu aquesta salsa sobre els maduixots. Ho podeu acompanyar d’una bola de gelat de vainilla o de crema.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: