Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu el sucre en una paella a foc molt lent. Quan comenci a agafar color poseu-hi els maduixots ja nets, remeneu-los amb cura, tireu-hi uns quants tombs de pebre del molí i, tot seguit, licor per flamejar-los.
  2. A continuació afegiu-hi el suc de taronja i deixeu-lo reduir fins que comenci a tenir consistència de salsa. Poseu els maduixots als plats i repartiu aquesta salsa sobre els maduixots. Ho podeu acompanyar d’una bola de gelat de vainilla o de crema.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: