Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu la remolatxa fins a obtenir un puré ben fi.
  2. Amb les varetes elèctriques, munteu els ous i el sucre fins que quedin ferms i ben muntats.
  3. Incorporeu-hi l’oli amb un rajolí fi. A mà, incorporeu-hi el puré de remolatxa. Afegiu-hi la farina i el llevat tamisats.
  4. Ompliu els motlles de magdalena fins a uns 3/4. Coeu-les a 200 ºC uns 15 min, en funció de la mida de les magdalenes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: