Consells de cuina La Vanguardia

Puntual a la cita de cada mes amb la revista CUINA, pel febrer he triat una recepta original i molt fàcil de fer, uns petit fours de mandarina espectaculars. La recepta és de la secció de postres d’en Jordi Roca, que en aquesta ocasió ens proposa un Joc de Cítrics aprofitant que ara és la temporada d’aquestes fruites tan saludables.

Aquesta recepta és de les que m’agraden a mi: fàcil de fer, amb ingredients senzills i un resultat espectacular. A casa fins i tot algú va dir un adjectiu més fort: brutal! Podria resumir el gust i la textura d’aquests grills de mandarina dient que són com una llaminadura fresca; el primer tast és cruixent amb un crec-crec juganer, i després hi ha una explosió de suc que t’omple la boca de gust de mandarina.

Preparació

  1. Peleu les mandarines i separeu-ne els grills anant amb compte de no rebentar la fina membrana. Repartiu-los en una safata i deixeu-los d'un dia per l'altre a temperatura ambient, perquè s'assequin.
  2. Per a la gelatina: poseu la gelatina en remull en aigua freda, perquè s'hidrati. Mentrestant, en un bol, poseu-hi la clara d'ou a temperatura ambient. Quan la gelatina estigui ben hidratada, escorreu-la i poseu-la en un recipient de plàstic per anar al microones, i escalfeu-la perquè es desfaci. Encara en calent, afegiu-la a la clara sense parar-ho de remenar.
  3. Banyeu-hi els grills de mandarina d'un en un; després de passar-los per la clara, escorreu-los amb paper absorbent i, tot seguit, arrebosseu-los amb sucre.
  4. Col·loqueu-los en una safata de reixa perquè es tornin a assecar. En 2 o 3 h ja s'hauran assecat i tindreu un grill de mandarina cruixent i ensucrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto