Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les mandarines i separeu-ne els grills anant amb compte de no rebentar la fina membrana. Repartiu-los en una safata i deixeu-los d'un dia per l'altre a temperatura ambient, perquè s'assequin.
  2. Per a la gelatina: poseu la gelatina en remull en aigua freda, perquè s'hidrati. Mentrestant, en un bol, poseu-hi la clara d'ou a temperatura ambient. Quan la gelatina estigui ben hidratada, escorreu-la i poseu-la en un recipient de plàstic per anar al microones, i escalfeu-la perquè es desfaci. Encara en calent, afegiu-la a la clara sense parar-ho de remenar.
  3. Banyeu-hi els grills de mandarina d'un en un; després de passar-los per la clara, escorreu-los amb paper absorbent i, tot seguit, arrebosseu-los amb sucre.
  4. Col·loqueu-los en una safata de reixa perquè es tornin a assecar. En 2 o 3 h ja s'hauran assecat i tindreu un grill de mandarina cruixent i ensucrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 266

GUISATS ECONÒMICS!

  • Plats del mes
  • Fran Agudo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto