Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la meitat del sucre amb la pectina NH.
  2. Escalfeu les maduixes, el suc de llimona natural i l’altra meitat del sucre a 45 ºC (podeu fer-ho al microones). Afegiu-hi el sucre amb la pectina, en forma de pluja, sense parar de remenar amb un batedor de mà. Feu que arrenqui el bull sense parar de remenar i continueu-ho bullint 1 min.
  3. Afegiu-hi els pètals de rosa i l’aigua de roses i remeneu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: