Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les sagetes: en un bol poseu l'aigua i la llet, i desfeu-hi el llevat. Incorporeu-hi la farina passada pel sedàs, l'oli i la sal. Treballeu-ho fins a aconseguir una massa que no s'enganxi a les mans, feu-ne una bola i deixeu-la en un lloc càlid, dins d'un bol tapat amb paper film, fins que fermenti i dobli el volum, 1 h.
  2. Escalfeu el forn fins a 190 ºC. Mentrestant, estireu la massa ben fina, feu servir una màquina d'estirar pasta donant-li forma de triangles allargats, com si fossin sagetes.
  3. Col·loqueu els triangles en una safata de forn sobre silpad, pinteu-los amb oli i empolseu-los de sucre.
  4. Fornegeu-los 7 min a 190 ºC, fins que siguin rossos i cruixents. Reserveu-los.
  5. Per al meló fornejat: en una altra safata de forn poseu el meló fet a boles fent servir l'estri 'bolero'. Feu-ho coure 3 min a 220 ºC, retireu la safata, empolseu-ho amb els 25 g de sucre morè i fornegeu-ho 2 min més.
  6. En un cassó, reduïu fins al punt de xarop espès el vi amb els 50 g de sucre morè.
  7. Muntatge: en el fons de la copa, poseu-hi una bona cullerada de quallada, i a sobre repartiu-hi les boles de meló, ben mullades amb el xarop de vi dolç i sucre.
  8. Remeneu les copes amb les sagetes de coca de vidre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: