Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les sagetes: en un bol poseu l'aigua i la llet, i desfeu-hi el llevat. Incorporeu-hi la farina passada pel sedàs, l'oli i la sal. Treballeu-ho fins a aconseguir una massa que no s'enganxi a les mans, feu-ne una bola i deixeu-la en un lloc càlid, dins d'un bol tapat amb paper film, fins que fermenti i dobli el volum, 1 h.
  2. Escalfeu el forn fins a 190 ºC. Mentrestant, estireu la massa ben fina, feu servir una màquina d'estirar pasta donant-li forma de triangles allargats, com si fossin sagetes.
  3. Col·loqueu els triangles en una safata de forn sobre silpad, pinteu-los amb oli i empolseu-los de sucre.
  4. Fornegeu-los 7 min a 190 ºC, fins que siguin rossos i cruixents. Reserveu-los.
  5. Per al meló fornejat: en una altra safata de forn poseu el meló fet a boles fent servir l'estri 'bolero'. Feu-ho coure 3 min a 220 ºC, retireu la safata, empolseu-ho amb els 25 g de sucre morè i fornegeu-ho 2 min més.
  6. En un cassó, reduïu fins al punt de xarop espès el vi amb els 50 g de sucre morè.
  7. Muntatge: en el fons de la copa, poseu-hi una bona cullerada de quallada, i a sobre repartiu-hi les boles de meló, ben mullades amb el xarop de vi dolç i sucre.
  8. Remeneu les copes amb les sagetes de coca de vidre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto