Troba la teva recepta

Divendres passat amb l’Olga vam passar una tarda ben entretinguda a la cuina preparant aquestes clàssiques boletes de coco, una llepolia que vam regalar a la Montse, gran apassionada del coco.

Aquesta vegada l’Aina havia d’anar a classe de teatre musical, de manera que després de deixar-la a música amb l’Olga ens vam posar mans a la massa (mai més ben dit, ens vam ben embrutar les mans!). Les boletes les vam fer amb dues classes de xocolata, blanca i amb llet, ja que a l’Olga no li agrada la xocolata blanca. Totes dues opcions queden igual de bones, però com que les clàssiques boletes són blanques aconsello fer-les amb la blanca, així el coco guanya protagonisme. Amb la proporció que he posat de sucre, queden com les de pastisseria però un xic menys dolces, més al gust de casa.

Preparació

  1. Ratlleu la xocolata i barregeu-la amb la resta d’ingredients.
  2. Formeu boletes petites i poseu-les dins de papers arrissats de bombó.
  3. Coeu-les al forn durant 10 min a 180 ºC. Deixeu-les refredar i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto