Troba la teva recepta

En una de les seves clases del Club Social Caprabo, la Mireia Carbó ens va ensenyar tres receptes: una fideuà vegetal amb allioli d’olivada, un salmó amb salsa de pastís de poma i aquesta mousse de mascarpone que, combinada amb les maduixes, resulta absolutament deliciosa.

El maridatge de maduixa i mascarpone és ben conegut, tots sabem que funciona a la perfecció. D’altra banda, les maduixes macerades amb suc de taronja i pebre són una combinació molt catalana que també queda boníssima. El que té de bo i original la recepta de la Mireia és precisament combinar els tres elements: mascarpone + maduixes + taronja i pebre. Absolutament sensacional, rodó i bonissíssim!

Preparació

  1. Aixafeu els grans de pebre verd i barregeu-los amb el suc de la taronja, un pessic de pebre negre, el sucre morè i unes gotes d’anís.
  2. Talleu les maduixes i deixeu-les macerar una estona dins la preparació anterior.
  3. Desfeu la xocolata al bany maria. Incorporeu-hi el mascarpone.
  4. Semimunteu la nata. Munteu la clara a punt de neu. Incorporeu la nata i la clara a la mousse.
  5. Repartiu la mousse en les copes de servir i reserveu-la a la nevera.
  6. Al moment de servir-la, repartiu les maduixes sobre la mousse, esmicoleu una mica de galeta per sobre i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 nov

Taller 'Un sopar per a cada dia'

El dilluns 12 de novembre gaudeix d'aquest taller a càrrec de Rosa Maria Garcia. El sopar és l’últim...

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto