Troba la teva recepta

En una de les seves clases del Club Social Caprabo, la Mireia Carbó ens va ensenyar tres receptes: una fideuà vegetal amb allioli d’olivada, un salmó amb salsa de pastís de poma i aquesta mousse de mascarpone que, combinada amb les maduixes, resulta absolutament deliciosa.

El maridatge de maduixa i mascarpone és ben conegut, tots sabem que funciona a la perfecció. D’altra banda, les maduixes macerades amb suc de taronja i pebre són una combinació molt catalana que també queda boníssima. El que té de bo i original la recepta de la Mireia és precisament combinar els tres elements: mascarpone + maduixes + taronja i pebre. Absolutament sensacional, rodó i bonissíssim!

Preparació

  1. Aixafeu els grans de pebre verd i barregeu-los amb el suc de la taronja, un pessic de pebre negre, el sucre morè i unes gotes d’anís.
  2. Talleu les maduixes i deixeu-les macerar una estona dins la preparació anterior.
  3. Desfeu la xocolata al bany maria. Incorporeu-hi el mascarpone.
  4. Semimunteu la nata. Munteu la clara a punt de neu. Incorporeu la nata i la clara a la mousse.
  5. Repartiu la mousse en les copes de servir i reserveu-la a la nevera.
  6. Al moment de servir-la, repartiu les maduixes sobre la mousse, esmicoleu una mica de galeta per sobre i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

04-17 feb

Quinzena del pèsol garrofal

Els dijous, divendres i dissabtes, del 4 al 17 de febrer, el restaurant Windsor de Barcelona celebra la quinzena...

17 feb

13a Calçotada del Poble-Sec

Vine a gaudir d’un àpat popular amb la 13a. Calçotada del Poble-sec! A les 12.30 h se celebrarà...

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto