Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Aixafeu els grans de pebre verd i barregeu-los amb el suc de la taronja, un pessic de pebre negre, el sucre morè i unes gotes d’anís.
  2. Talleu les maduixes i deixeu-les macerar una estona dins la preparació anterior.
  3. Desfeu la xocolata al bany maria. Incorporeu-hi el mascarpone.
  4. Semimunteu la nata. Munteu la clara a punt de neu. Incorporeu la nata i la clara a la mousse.
  5. Repartiu la mousse en les copes de servir i reserveu-la a la nevera.
  6. Al moment de servir-la, repartiu les maduixes sobre la mousse, esmicoleu una mica de galeta per sobre i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: