Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el forn a escalfar a 250 °C.
  2. Piqueu les nous Pizarro i barregeu-les en un recipient amb la civada i l'arròs inflat. Afegiu-hi la mel i l'oli. Fiqueu-ho al forn durant 10 min i remeneu-ho a mitja cocció.
  3. Un cop s'ha refredat el musli, el podeu conservar en un pot hermètic un màxim de dues setmanes. També el podeu completar amb llavors de xocolata negra.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: