Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el forn a escalfar a 250 °C.
  2. Piqueu les nous Pizarro i barregeu-les en un recipient amb la civada i l'arròs inflat. Afegiu-hi la mel i l'oli. Fiqueu-ho al forn durant 10 min i remeneu-ho a mitja cocció.
  3. Un cop s'ha refredat el musli, el podeu conservar en un pot hermètic un màxim de dues setmanes. També el podeu completar amb llavors de xocolata negra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: