Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata i banyeu les neules fins a la meitat. Deixeu refredar la xocolata i reserveu-les.
  2. Tritureu el torró (depenent del tipus de torró va bé afegir un rajolí de la nata líquida, es tritura més fàcilment).
  3. Barregeu el torró amb la nata muntada i poseu la mousse dins una mànega de pastisseria. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Al moment de menjar-les, farciu les neules i serviu-les immediatament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: