Consells de cuina La Vanguardia

Ja ha començat l’època d’aprofitar les sobralles nadalenques per fer postres diferents. Tan bons que són els torrons el dia de Nadal i després, passades les festes, no hi ha qui se’ls mengi… Una bona opció són aquestes neules farcides, que serveixen per acabar les restes de torrons i de neules, abans no es facin malbé.

El torró per a la mousse pot ser qualsevol, de Xixona, de gema, de coco, de praliné… Les neules que van millor són les amples, són més fàcils de farcir. I un consell: val la pena esperar a l’últim moment a farcir les neules, ja que així no s'estoven. El que he fet jo és banyar-les amb xocolata i reservar-les ben tancades. A part, he fet la mousse i l’he guardat a la nevera dins la mànega de pastisseria, a punt de fer servir. En el moment de menjar-les, només cal farcir les neules (amb la mànega és molt ràpid) i cap a taula a menjar!

 

Preparació

  1. Foneu la xocolata i banyeu les neules fins a la meitat. Deixeu refredar la xocolata i reserveu-les.
  2. Tritureu el torró (depenent del tipus de torró va bé afegir un rajolí de la nata líquida, es tritura més fàcilment).
  3. Barregeu el torró amb la nata muntada i poseu la mousse dins una mànega de pastisseria. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Al moment de menjar-les, farciu les neules i serviu-les immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto