Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu un cassó al foc amb la nata líquida, la pela de llimona i el canonet de canyella. Quan arrenqui el bull, pareu el foc i deixeu-ho infusionar 5 min.
  2. En un bol, barregeu-hi els rovells i el sucre.
  3. Torneu a posar la nata al foc i, quan torni a arrencar el bull, tireu-la damunt dels rovells amb sucre i remeneu-ho. Feu-ho coure al bany maria fins que arribi als 80 ºC. Tot seguit, coleu-ho amb un colador xinès i refredeu-ho.
  4. Poseu la crema catalana en un sifó amb dues càrregues. Sacsegeu-lo i torneu-lo a refredar.
  5. Per servir les postres, farciu les neules curtes amb l’escuma de crema catalana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto