Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un cassó al foc amb la nata líquida, la pela de llimona i el canonet de canyella. Quan arrenqui el bull, pareu el foc i deixeu-ho infusionar 5 min.
  2. En un bol, barregeu-hi els rovells i el sucre.
  3. Torneu a posar la nata al foc i, quan torni a arrencar el bull, tireu-la damunt dels rovells amb sucre i remeneu-ho. Feu-ho coure al bany maria fins que arribi als 80 ºC. Tot seguit, coleu-ho amb un colador xinès i refredeu-ho.
  4. Poseu la crema catalana en un sifó amb dues càrregues. Sacsegeu-lo i torneu-lo a refredar.
  5. Per servir les postres, farciu les neules curtes amb l’escuma de crema catalana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto