Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un maridatge dolç que podem prendre tant per berenars com per postres. Per grans o petits... La compota de poma tèbia amb una mica de canyella combina perfectament amb el neulet. Una combinació nutritiva i saludable.

Consell: Si teniu temps també us quedarà de meravella un pastís taten de poma tèbia amb neulet esmicolat pel damunt.

Preparació

  1. Renteu les pomes i poseu-les al forn a 180ºC – 1 hora.
  2. Tot seguit, peleu-les i tritureu-les amb canyella.
  3. Poseu el puré en un bol i mengeu-lo amb els neulets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto