Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un cassó l’aigua, la mel, la canyella, el sucre i les nous. Feu-ho bullir 2 min a foc suau.
  2. Deixeu-ho refredar i torneu-ho a bullir durant 2 min més
  3. Deixeu-ho refredar dins l’almívar.
  4. Escorreu les nous i eixugueu-les bé. Fregiu-les en oli de gira-sol fins que sigui daurades.
  5. Useu-les com a guarnició de gelats, nata muntada, fruita, cremes…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: