Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al gelat: feu una crema anglesa amb els rovells, la llet, la nata i el sucre. Aboqueu-la sobre del pa tallat a trossos i deixeu-ho refredar i madurar 24 h. 
  2. Tritureu la crema amb el pa remullat, barregeu els estabilitzants i passeu-ho per la sorbetera. Quan estigui sortint barregeu-hi els crostons de pa trencats. Reserveu-ho al congelador. Foneu cobertura de xocolata. 
  3. Feu boles de gelat de pa i banyeu-les amb la cobertura. Reserveu-les al congelador. Amb una coca de pa d’oli tallada a llesques molt primes i llargues, feu una torrada damunt d’un motlle, per donar-li forma. 
  4. Muntatge: poseu una bola de gelat de pa banyada amb xocolata, fent de suport per a la torrada de pa. Per sobre poseu-hi una mica de sal gruixuda i decoreu el plat amb uns dauets de trufa de xocolata. Quan tingueu el plat a taula, tireu-hi un rajolí d’oli d’oliva verge extra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto