Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Introduïu tots els ingredients a la màquina excepte les perles de xocolata.
  2. Escolliu el programa adequat de la vostra panificadora, en el meu cas el d’un pa esponjós.
  3. Al final de l’últim pastat, introduïu les perles de xocolata.
  4. Deixeu acabar el programa. Traieu el pa de la màquina, deixeu-lo refredar sobre una reixeta i serviu-lo.
  5. Opcionalment, abans de l’última fermentació, traieu el pa de la màquina, doneu-li la forma desitjada i deixeu-lo fermentar tapat fins que dobli el volum.
  6. Coeu-lo a 160 ºC fins que sigui cuit, en funció de la mida de cada peça.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: