Consells de cuina La Vanguardia

Avui us poso una recepta que porta poca feina, ja que ho fa tot la panificadora. Però tot i així és una recepta molt especial, perquè es tracta d’un pa fet amb farina de blat forment, molt diferent de les habituals.

D'una banda, he pogut comprovar que aquesta farina és obvi que és panificable, en teniu la prova aquí mateix. D'altra banda, té un baix contingut en gluten, ja que vaig intentar fer-ne seitan i va ser un fracàs absolut. Demostrat que no té gluten! També he utilitzat la farina per a altres usos, per tempura, per fer galetes o magdalenes, i en tots els casos m’ha encantat el resultat. I el més interessant de tot és que el seu baix contingut en gluten la fa molt més digerible que les farines habituals.

Preparació

  1. Introduïu tots els ingredients a la màquina excepte les panses i les nous.
  2. Escolliu el programa adequat de la vostra panificadora, en el meu cas el d’un pa dolç.
  3. Al final de l’últim pastat, introduïu-hi les panses i les nous trossejades.
  4. Deixeu acabar el programa. Traieu el pa de la màquina, deixeu-lo refredar sobre una reixeta i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto