Preparació
- Feu la crema pastissera. Barregeu una petita part de la llet amb el midó de blat de moro i els rovells fins que no quedi cap grumoll.
- En una cassola, barregeu la resta de la llet, el sucre, la canyella i la pell de taronja i porteu-ho a ebullició.
- Un cop ha bullit, retireu-ho del foc i coleu-ho sobre la barreja de rovells, llet i midó sense parar de remenar.
- Coleu de nou la mescla i torneu-la al foc suau. Coeu la crema sense deixar de mesclar amb la batedora manual fins que es faci espessa.
- Un cop feta, retireu-ho del foc i estireu-ho en una safata. Filmeu a pell la crema i refredeu-la a la nevera.
- Talleu la pasta de full a la mida que vulgueu. Estireu-la entre dos papers de forn en una safata de forn. Cobriu el paper superior amb cigrons secs perquè no s'infli la pasta de full.
- Deixeu la pasta al forn uns 15 min a 200 °C.
- Un cop cuita i refredada, cobriu-la amb la crema pastissera amb l'ajuda d'una mànega pastissera.
- Talleu la fruita desitjada en trossos petits o en tires i poseu-la damunt de la crema.
- Per acabar, regueu la fruita amb mel de taronger amb pell de taronja Alemany.