Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu la crema pastissera. Barregeu una petita part de la llet amb el midó de blat de moro i els rovells fins que no quedi cap grumoll.
  2. En una cassola, barregeu la resta de la llet, el sucre, la canyella i la pell de taronja i porteu-ho a ebullició.
  3. Un cop ha bullit, retireu-ho del foc i coleu-ho sobre la barreja de rovells, llet i midó sense parar de remenar.
  4. Coleu de nou la mescla i torneu-la al foc suau. Coeu la crema sense deixar de mesclar amb la batedora manual fins que es faci espessa.
  5. Un cop feta, retireu-ho del foc i estireu-ho en una safata. Filmeu a pell la crema i refredeu-la a la nevera.
  6. Talleu la pasta de full a la mida que vulgueu. Estireu-la entre dos papers de forn en una safata de forn. Cobriu el paper superior amb cigrons secs perquè no s'infli la pasta de full.
  7. Deixeu la pasta al forn uns 15 min a 200 °C.
  8. Un cop cuita i refredada, cobriu-la amb la crema pastissera amb l'ajuda d'una mànega pastissera.
  9. Talleu la fruita desitjada en trossos petits o en tires i poseu-la damunt de la crema.
  10. Per acabar, regueu la fruita amb mel de taronger amb pell de taronja Alemany.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: