Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu la crema pastissera. Barregeu una petita part de la llet amb el midó de blat de moro i els rovells fins que no quedi cap grumoll.
  2. En una cassola, barregeu la resta de la llet, el sucre, la canyella i la pell de taronja i porteu-ho a ebullició.
  3. Un cop ha bullit, retireu-ho del foc i coleu-ho sobre la barreja de rovells, llet i midó sense parar de remenar.
  4. Coleu de nou la mescla i torneu-la al foc suau. Coeu la crema sense deixar de mesclar amb la batedora manual fins que es faci espessa.
  5. Un cop feta, retireu-ho del foc i estireu-ho en una safata. Filmeu a pell la crema i refredeu-la a la nevera.
  6. Talleu la pasta de full a la mida que vulgueu. Estireu-la entre dos papers de forn en una safata de forn. Cobriu el paper superior amb cigrons secs perquè no s'infli la pasta de full.
  7. Deixeu la pasta al forn uns 15 min a 200 °C.
  8. Un cop cuita i refredada, cobriu-la amb la crema pastissera amb l'ajuda d'una mànega pastissera.
  9. Talleu la fruita desitjada en trossos petits o en tires i poseu-la damunt de la crema.
  10. Per acabar, regueu la fruita amb mel de taronger amb pell de taronja Alemany.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: