Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una crema amb el sucre, els rovells, l’aigua i el suc de llimona, només fins arrencar el bull.
  2. Rehidrateu la gelatina en aigua freda i desfeu-la a la crema calenta. Afegiu-hi el formatge i barregeu-ho bé.
  3. Semimunteu la nata amb els 60 g de sucre i barregeu-la suament a la mescla anterior. Aboqueu-ho dins un motlle i deixeu-ho a la nevera fins que qualli. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho amb les fruites i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: