Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una crema amb el sucre, els rovells, l’aigua i el suc de llimona, només fins arrencar el bull.
  2. Rehidrateu la gelatina en aigua freda i desfeu-la a la crema calenta. Afegiu-hi el formatge i barregeu-ho bé.
  3. Semimunteu la nata amb els 60 g de sucre i barregeu-la suament a la mescla anterior. Aboqueu-ho dins un motlle i deixeu-ho a la nevera fins que qualli. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho amb les fruites i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto