Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. No utilitzeu batedora elèctrica ni nevera. Dia 1: en un bol gran s’aboca el contingut del got rebut i s’afegeix un got de sucre, un altre de farina i no es barreja.
  2. Dia 2: es barreja tot amb una cullera.
  3. Dies 3 i 4: no es toca.
  4. Dia 5: s’afegeix un got de sucre, un altre de llet, un altre de farina i no es barreja.
  5. Dia 6: es barreja tot.
  6. Dies 7, 8 i 9: no es toca.
  7. Dia 10: se separen de la massa 3 gots que es donen a tres persones a les quals desitges salut i sort. A la massa que queda li afegeixes: 2 gots de farina, 1 got d’oli, 1 got de sucre, 1 got de llet, 1 sobre de llevat, 2 ous, una poma trossejada, un pessic de sal, un pessic de canyella i 180 g de panses. Es barreja tot i s’aboca dins un motlle untat amb mantega i farina. Es cou al forn preescalfat a 180 ºC durant 50 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: