Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. No utilitzeu batedora elèctrica ni nevera. Dia 1: en un bol gran s’aboca el contingut del got rebut i s’afegeix un got de sucre, un altre de farina i no es barreja.
  2. Dia 2: es barreja tot amb una cullera.
  3. Dies 3 i 4: no es toca.
  4. Dia 5: s’afegeix un got de sucre, un altre de llet, un altre de farina i no es barreja.
  5. Dia 6: es barreja tot.
  6. Dies 7, 8 i 9: no es toca.
  7. Dia 10: se separen de la massa 3 gots que es donen a tres persones a les quals desitges salut i sort. A la massa que queda li afegeixes: 2 gots de farina, 1 got d’oli, 1 got de sucre, 1 got de llet, 1 sobre de llevat, 2 ous, una poma trossejada, un pessic de sal, un pessic de canyella i 180 g de panses. Es barreja tot i s’aboca dins un motlle untat amb mantega i farina. Es cou al forn preescalfat a 180 ºC durant 50 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto