Consells de cuina La Vanguardia

La meva àvia de Vic (com la majoria d’àvies) és molt llaminera i sempre que tinc ocasió m’agrada portar-li algun detallet de postres. Aprofitant que ma mare anava a veure-la, he fet un pastís de carbassa, ara que n'és el temps i són dolcíssimes.

Aquesta recepta la tenia mig oblidada, però llegint una recepta amb carbassa del blog d’en Tiriti m’ha vingut de gust repetir-la. I com que sé que amb la meva àvia qualsevol dolç és un èxit assegurat…

Preparació

  1. Peleu i trossegeu la carbassa.
  2. Coeu-la a la papillota al forn 20 min a 200 ºC.
  3. Coeu la pasta brisa 10 min al forn a 180 ºC.
  4. Tritureu amb el túrmix la carbassa, el sucre, la llet, els ous, la canyella i el gingebre.
  5. Aboqueu-ho sobre la pasta brisa i coeu-ho 30 min al forn a 180 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto