Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares.
  2. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients, excepte les clares.
  3. Afegiu-hi les clares muntades a punt de neu, barrejant-ho suaument per tal que no s’abaixin. Aboqueu-ho dins un motlle i coeu-ho 45 min a 180 ºC amb el forn preescalfat.
  4. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu el pastís i decoreu-lo amb la melmelada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: