Troba la teva recepta

De receptes de pastís de formatge n’hi ha centenars. Aquesta m’ha agradat molt, ja que el formatge n’és el protagonista absolut i la textura és força lleugera. El truc és no posar-hi gens de farina i muntar les clares a punt de neu. A més, no hi he posat res que pogués camuflar el gust de formatge: ni llimona, ni licor, ni vainilla, ni tan sols les panses que hi poso a vegades… Només una mica de melmelada de préssec per decorar i llestos! Crec que a tots ens ha agradat força. D’altra banda, és molt fàcil de fer, ja que no porta cap base de galetes ni cap cobertura especial, els ingredients són molt senzills i tot (excepte les clares) es tritura junt. Genial!

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares.
  2. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients, excepte les clares.
  3. Afegiu-hi les clares muntades a punt de neu, barrejant-ho suaument per tal que no s’abaixin. Aboqueu-ho dins un motlle i coeu-ho 45 min a 180 ºC amb el forn preescalfat.
  4. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu el pastís i decoreu-lo amb la melmelada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto