Troba la teva recepta

De receptes de pastís de formatge n’hi ha centenars. Aquesta m’ha agradat molt, ja que el formatge n’és el protagonista absolut i la textura és força lleugera. El truc és no posar-hi gens de farina i muntar les clares a punt de neu. A més, no hi he posat res que pogués camuflar el gust de formatge: ni llimona, ni licor, ni vainilla, ni tan sols les panses que hi poso a vegades… Només una mica de melmelada de préssec per decorar i llestos! Crec que a tots ens ha agradat força. D’altra banda, és molt fàcil de fer, ja que no porta cap base de galetes ni cap cobertura especial, els ingredients són molt senzills i tot (excepte les clares) es tritura junt. Genial!

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares.
  2. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients, excepte les clares.
  3. Afegiu-hi les clares muntades a punt de neu, barrejant-ho suaument per tal que no s’abaixin. Aboqueu-ho dins un motlle i coeu-ho 45 min a 180 ºC amb el forn preescalfat.
  4. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu el pastís i decoreu-lo amb la melmelada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto