Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu 250 ml d’aigua. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho fins que es dissolgui bé. Afegiu-hi els altres 250 ml d’aigua i remeneu-ho.
  2. Incorporeu-hi els iogurts, la llet condensada, i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  3. Aboqueu la mescla dins un motlle caramel·litzat i reserveu-ho a la nevera fins que qualli, d’un dia per l’altre.
  4. Desemmotlleu el pastís, decoreu-lo i serviu-lo fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

25 feb

Festes del Ranxo 2020

Una de les activitats més esperades del Carnaval a molts municipis del país és la preparació...

25 feb

Festa de l'Escudella 2020

El dimarts de Carnaval, el 25 de febrer, Castellterçol treu una trentena de calderes d’escudella al...

25 feb

Taller 'Cuina de Cambodja Nou' 2020

El 25 de febrer i el 3 i 10 de març, de 20.15 a 21.45 h, el Centre Cívic de la Sagrada Família durà...

25 feb

Taller 'Pastisseria clàssica amb ingredients naturals'

Per menjar dolços tan saludables com sigui possible cal complir diversos requisits: utilitzar ingredients...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto