Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al puré de llimona: bulliu una llimona sencera amb aigua, fins que estigui molt tova (1-2 h).
  2. Escorreu-la, deixeu-la refredar i tritureu-la fins a convertir-la en puré.
  3. Per al glacejat: bulliu 90 g de sucre i el suc d’una llimona, fins que el  sucre estigui ben dissolt, i afegiu-hiel sucre de llustre.
  4. Per a la massa: bateu la mantega i la resta del sucre, que quedi esponjós.
  5. Afegiu-hi els rovells i el puré de llimona.
  6. Afegiu-hi les clares, batudes a punt de neu, la farina i el llevat, barrejant-ho amb una espàtula, amb moviments lents.
  7. Poseu la massa en un motlle allargat i coeu-la al forn calent, a 170 ºC, 35-45 min.
  8. Cobriu el pastís amb el glacejat, quan encara estigui calent. Deixeu-lo refredar 15 min i retireu-lo del motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

26 abr

(R)Evolució a la cuina: la revolució tecnològica

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto