Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de llimona: bulliu una llimona sencera amb aigua, fins que estigui molt tova (1-2 h).
  2. Escorreu-la, deixeu-la refredar i tritureu-la fins a convertir-la en puré.
  3. Per al glacejat: bulliu 90 g de sucre i el suc d’una llimona, fins que el  sucre estigui ben dissolt, i afegiu-hiel sucre de llustre.
  4. Per a la massa: bateu la mantega i la resta del sucre, que quedi esponjós.
  5. Afegiu-hi els rovells i el puré de llimona.
  6. Afegiu-hi les clares, batudes a punt de neu, la farina i el llevat, barrejant-ho amb una espàtula, amb moviments lents.
  7. Poseu la massa en un motlle allargat i coeu-la al forn calent, a 170 ºC, 35-45 min.
  8. Cobriu el pastís amb el glacejat, quan encara estigui calent. Deixeu-lo refredar 15 min i retireu-lo del motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto