Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de llimona: bulliu una llimona sencera amb aigua, fins que estigui molt tova (1-2 h).
  2. Escorreu-la, deixeu-la refredar i tritureu-la fins a convertir-la en puré.
  3. Per al glacejat: bulliu 90 g de sucre i el suc d’una llimona, fins que el  sucre estigui ben dissolt, i afegiu-hiel sucre de llustre.
  4. Per a la massa: bateu la mantega i la resta del sucre, que quedi esponjós.
  5. Afegiu-hi els rovells i el puré de llimona.
  6. Afegiu-hi les clares, batudes a punt de neu, la farina i el llevat, barrejant-ho amb una espàtula, amb moviments lents.
  7. Poseu la massa en un motlle allargat i coeu-la al forn calent, a 170 ºC, 35-45 min.
  8. Cobriu el pastís amb el glacejat, quan encara estigui calent. Deixeu-lo refredar 15 min i retireu-lo del motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: