Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base: col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable.
  2. Per a la mousse: reserveu uns 50 ml de suc de mandarina.
  3. Amb el túrmix, bateu la resta de suc amb la xantana fins aconseguir una textura més espessa. Reserveu-ho.
  4. Poseu en remull la gelatina en aigua freda. Escalfeu el suc de mandarina reservat i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  5. Incorporeu-ho a la crema de mandarina i barregeu-ho bé.
  6. Munteu les clares d’ou amb la meitat del sucre i incorporeu-les amb suavitat a la barreja anterior.
  7. Semimunteu la nata amb la resta del sucre i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
  8. Aboqueu la mousse sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  9. Per a la cobertura: hidrateu la gelatina amb aigua freda. Escalfeu una petita part del suc i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  10. Barregeu-ho amb la resta de suc i aboqueu-ho amb compte sobre la mousse.
  11. Deixeu-ho quallar a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto