Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base: barregeu les galetes esmicolades, el sucre i la mantega fosa. Coeu-ho 10 min al forn a 180 ºC.
  2. En un cassó, escalfeu els iogurts, el sucre, el suc de llimona i el licor. Quan estigui a punt de bullir, traieu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé fins que es dissolgui.
  3. Afegiu-hi el préssec en almívar, reservant-ne 4 meitats i el suc per decorar, i tritureu-ho ben fi amb el túrmix. Deixeu-ho refredar. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i deixeu-ho quallar a la nevera (3 h, com a mínim).
  4. Per a la cobertura: talleu a làmines fines el préssec reservat i cobriu la mousse en cercles concèntrics. Escalfeu una part del suc i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu-ho amb la resta del suc i aboqueu-ho amb compte sobre el pastís. Deixeu-ho quallar a la nevera i serviu-ho ben fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto