Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Pep Nogué utilitza uns cercles de pa de pessic com a base d'aquest pastís de nata i en decora la part superior amb uns maduixots oberts pel mig i unes fulles de menta.

Preparació

  • Remulleu la gelatina amb aigua freda.
  • Agafeu 1 dl de nata i escalfeu-la sense que arribi a bullir. Quan estigui calenta, escorreu els 9 g de gelatina i poseu-los a la nata calenta perquè es dissolguin. Incorporeu-hi el sucre i deixeu que es fongui.
  • Munteu la nata restant, els 9 dl, amb unes varetes elèctriques.
  • Barregeu una tercera part de la nata muntada amb la nata on hem dissolt la gelatina. Quan sigui homogeni, afegiu-hi la resta de la nata i mescleu-ho.
  • Agafeu 50 ml d’aigua i escalfeu-los. Incorporeu-hi 3 fulls de gelatina i deixeu-ho dissoldre. Apagueu el foc, incorporeu-hi la melmelada de maduixots i tritureu-ho.
  • Muntatge: poseu un cercle de pa de pessic a sota. Remulleu-lo amb unes gotes d’almívar. Escampeu-hi un xic de gelatina de maduixots i poseu-hi una part de nata.
  • Poseu-hi un altre cercle de pa de pessic al damunt. Feu la mateixa operació dues vegades més, i acabeu-ho amb una fina capa de nata.
  • Decoreu la part superior del pastís amb uns maduixots oberts pel mig i unes fulles de menta. Deixeu-lo refredar unes 4 h al frigorífic.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: