Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Pep Nogué utilitza uns cercles de pa de pessic com a base d'aquest pastís de nata i en decora la part superior amb uns maduixots oberts pel mig i unes fulles de menta.

Preparació

  • Remulleu la gelatina amb aigua freda.
  • Agafeu 1 dl de nata i escalfeu-la sense que arribi a bullir. Quan estigui calenta, escorreu els 9 g de gelatina i poseu-los a la nata calenta perquè es dissolguin. Incorporeu-hi el sucre i deixeu que es fongui.
  • Munteu la nata restant, els 9 dl, amb unes varetes elèctriques.
  • Barregeu una tercera part de la nata muntada amb la nata on hem dissolt la gelatina. Quan sigui homogeni, afegiu-hi la resta de la nata i mescleu-ho.
  • Agafeu 50 ml d’aigua i escalfeu-los. Incorporeu-hi 3 fulls de gelatina i deixeu-ho dissoldre. Apagueu el foc, incorporeu-hi la melmelada de maduixots i tritureu-ho.
  • Muntatge: poseu un cercle de pa de pessic a sota. Remulleu-lo amb unes gotes d’almívar. Escampeu-hi un xic de gelatina de maduixots i poseu-hi una part de nata.
  • Poseu-hi un altre cercle de pa de pessic al damunt. Feu la mateixa operació dues vegades més, i acabeu-ho amb una fina capa de nata.
  • Decoreu la part superior del pastís amb uns maduixots oberts pel mig i unes fulles de menta. Deixeu-lo refredar unes 4 h al frigorífic.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

Aquesta setmana

26 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto