Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En primer lloc, talleu unes làmines de pa de pessic i disposeu-les en la base d'un motlle quadrat
  2. Peseu la beguda de nous (després de beure'n un bon got): ha de fer 500 g. Hidrateu 5 fulls de gelatina (un per cada 100 g de producte) en aigua freda. Escorreu-los i foneu-los al microones, uns pocs segons. Integreu-los a la llet d'ametlles.
  3. Poseu-ho sobre el pa de pessic.
  4. Talleu làmines de codonyat i poseu-les sobre la llet d'ametlles. Reserveu-ho a la nevera durant ben bé dues hores, perquè la gelatina qualli.
  5. Tot seguit, talleu el pastís a quadrats i el serviu-ho amb unes nous, una cullerada de iogurt grec (lleugerament ensucrat) i canyella per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: