Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. En primer lloc, talleu unes làmines de pa de pessic i disposeu-les en la base d'un motlle quadrat
  2. Peseu la beguda de nous (després de beure'n un bon got): ha de fer 500 g. Hidrateu 5 fulls de gelatina (un per cada 100 g de producte) en aigua freda. Escorreu-los i foneu-los al microones, uns pocs segons. Integreu-los a la llet d'ametlles.
  3. Poseu-ho sobre el pa de pessic.
  4. Talleu làmines de codonyat i poseu-les sobre la llet d'ametlles. Reserveu-ho a la nevera durant ben bé dues hores, perquè la gelatina qualli.
  5. Tot seguit, talleu el pastís a quadrats i el serviu-ho amb unes nous, una cullerada de iogurt grec (lleugerament ensucrat) i canyella per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto