Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Cobriu la base d’un motlle de pastís amb la pasta brisa. Coeu-la al forn a 190 ºC fins que sigui ben daurada (poseu un pes a dins per evitar que s’infli). Deixeu-ho refredar.
  2. Foneu la xocolata al microones a baixa potència vigilant que no es cremi. Amb un pinzell, pinteu de xocolata tota la base de pasta brisa, així eviteu que es remulli. Reserveu-ho.
  3. Peleu i trossegeu les pomes. Poseu-les en un bol amb la mantega i 50 g de sucre. Coeu-ho al microones uns 8 min fins que siguin ben toves. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  4. Dissoleu la gelatina amb l’aigua i escalfeu-la al microones fins que es fongui la gelatina. Barregeu-la amb el puré de poma. Deixeu-ho refredar fins que estigui a temperatura ambient.
  5. Semimunteu la nata amb el sucre restant. Incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja sobre la base i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  6. Decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: