Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu en cercles amb l’ajut d’un cèrcol el pa de pessic.
  2. Per a la trufa de xocolata: poseu la nata a bullir juntament amb el sucre i tireu-li la cobertura de xocolata a trossets. Remeneu-ho bé. Ha de quedar molt ben emulsionat. Deixeu que arribi a una temperatura aproximada de 35 ºC i afegiu-hi la mantega. Deixeu-ho reposar una estona.
  3. Muntatge: col·loqueu el pa de pessic de xocolata en un cèrcol i emborratxeu-lo amb el kirsch. Poseu-hi una capa de melmelada d’albercocs i, seguidament, la melmelada de gerds. Tireu-li la trufa emulsionada per sobre i deixeu-ho una estona a uns 15 ºC de temperatura perquè pugui cristal·litzar la trufa. Decoreu-ho amb els gerds i els filets de cobertura de xocolata. Poseu-ho a la nevera. Abans de servir-ho, però, deixeu-ho una estona a temperatura ambient.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: