Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu un ou amb 200 g de sucre i 30 g de mantega a temperatura ambient.
  2. Afegiu-hi 350 g de farina amb un sobre de llevat en pols i barregeu-ho.
  3. Aboqueu-hi a poc a poc mig litre de llet i un rajolí d'anís.
  4. Quan estigui tot ben batut, afegiu-hi les panses i les nous una mica picades i passades per farina perquè no s'enfonsin.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: