Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: munteu els ous amb el sucre. Incorporeu-hi la mantega fosa, la pela de llimona, i la farina i l’impulsor tamisats.
  2. Esteneu la meitat de la massa sobre una placa de forn coberta amb paper de forn. Enforneu-la 15 min, a 180 ºC. Feu una segona fornada amb la resta de la massa.
  3. Amb l’ajut d’una plantilla de paper, retalleu el pa de pessic amb la forma dels números. Per a cada número necessitareu dues capes de pa de pessic.
  4. Per a la cobertura: barregeu la mantega pomada amb el sucre de llustre. Incorporeu-hi el formatge i bateu-ho fins a obtenir una crema llisa i brillant.
  5. Munteu el pastís intercalant capes de pa de pessic i de crema.
  6. Acabeu-lo amb la fruita, les flors i les gominoles per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: